Ervaringen van de leverancier

Ik ben 53 jaar en heb mijn hele leven intensief gesport, eerst voetbal, judo en hardlopen. Toen ik 42 jaar was ben ik begonnen met fanatiek tennissen, minimaal 5 x per week en 1,5 tot 3 uur per dag. Toen ik 50 was begon ik door artrose knieproblemen te krijgen. Een kijkoperatie volgde aan de linker knie, maar het spoelen en bijslijpen van de meniscus hielp niet echt. Toen ik ook rechts problemen kreeg adviseerde mijn kniespecialist om nogmaals een kijkoperatie aan beide knieën te doen of een fermatronbehandeling uit te proberen, wij kozen voor het laatste maar ook dit gaf geen resultaat. Het grootste probleem was dat ik altijd dikke
ontstoken knieën had en ze niet kon buigen of belasten. Voor mijzelf had ik mij er al bij neergelegd om te stoppen met knie belastende sporten. Zakelijk was ik begonnen met de verkoop van bosbessensap, ik hoorde dat het gezond was en dat dit wel eens een veel gevraagd product kon worden. Ik vond het sap erg lekker en had gehoord dat je er ook goed van af kon vallen. Na enkele weken merkte ik dat mijn knieën minder gezwollen waren en kon ze weer redelijk buigen en mijn gewicht was met 4-6 kilo verminderd. Ik gebruikte ongeveer 50 tot 75 ml per dag. Ik besloot het tennissen weer eens te proberen en kon na 3-4 weken weer behoorlijk dubbelen tot grote verbazing van mijn tennisvrienden.

Toen ik het verhaal aan mijn bosbessen-leverancier vertelde, zei deze meteen “O dat komt deur de bosbessnsap, vrogger gaven ze de kiender ok bosbesn, wanneer ze ontstekingn hadn” Toen ik mij meer in de gezondheidseffecten van bosbessensap verdiepte, las ik o.a. dat ze in Amerika bezig zijn om geneesmiddelen uit de bosbessen te ontwikkelen.
Onze website heeft tot doel om de informatie over de gezondsheidsaspecten door te geven. Verder kunt u de flessen met pure bosbessensap thuis bezorgd krijgen, of u haalt ze op de verkooppunten die op de website vermeld worden.

Uitnodiging

Heeft u ook een positieve ervaring met het gebruik van Bosbessensap of een ander natuurproduct, dan kunt u dit naar ons toesturen
mailadres : info@bosbessensap.nl
Interessante ervaringen kunnen wij dan in deze website opnemen of via de nieuwsbrief verspreiden.